Ness
per en 18 D'octubre 2014
1,283 Vistes

Fa uns dies que es va presentar un vídeo clip dels investigadors de l'Institut en Recerca en Biomedicina de Barcelona per recaptar diners per a la investigació contra certes malalties: Alhzeimer, Càncer  i Diabetis.

No cal pagar res, només faltaria, només cal visualitzar, si es vol amb volum apagat pels qui no els agradi la música, com jo matexa, i per cada persona que se'l miri, obtindran un donatiu destinat a la recerca perquè com sabem, els governs -uns perquè són Nazis i els altres, perquè ens retallen- no hi destinen res.

Són malaties molt freqüents, que amb l'esperança de vida del món occidental i teòricament desenvolupat, s'han convertit en autèntiques pandèmies. Els investigadors reconeixen que hi ha càncers que troben mecanismes per resistir als tractamants i aquests investigadors estant intentant trobar altres biomarcadors genètics per aturar les metàstesis. I tot això té un preu i no sempre a l'abast de tothom.

És molt digne recollir aliments, fer de voluntari per ajudar a la gent gran sense recursos, però ara no us vindrà d'això, veure i abocar, amb un click, una ajuda per a la Vida.

[https://www.youtube.com/watch?v=hNOqgHTtvH8&feature=share]

Publicat a: Salut
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
preciós,moltes gràcies. Demà,vaig de voluntari a la cursa de la dona,totes les participants,fan un donatiu per col-laborar i lluitar contra el càncer de mama.arriben cansades però somrients,una meravella
18 D'octubre 2014